اخبار

پیام تبریک ریاست محترم مرکز بهداشت شهرستان اردبیل به مناسبت هفته ملّی سلامت بانوان ایران(۲۰ لغایت ۲۶ آبانماه سال ۱۴۰۲)

رئیس مرکز بهداشت شهرستان اردبیل، هفته ملّی سلامت بانوان ایران را تبریک گفته و بر ضرورت توجه به این موضوع در جامعه تاکید کردندکه حفظ و تامین سلامت بانوان، به عنوان یکی از پایه های اصلی خانواده، اهمیّت بالایی دارد و مشارکت و مسئولیت پذیری همۀ افراد در تامین سلامت، موجب ارتقای آگاهی ها ، سواد سلامت، بهبود کیفیت زندگی و بالندگی جامعه می شود. لذا هفته سلامت فرصت مغتنمی است برای بیان اهمیّت و جایگاه بسیار مهم سلامت، در تحقق توسعه پایدار و تمرینی در جهت تامین سلامتی با مشارکت مردم و همراهی نهادهای دولتی و غیر دولتی است.

ادامه مطلب

پیام تبریک ریاست محترم مرکز بهداشت شهرستان اردبیل به مناسبت روز کارمند

باسمه تعالی یک فرد خدمتگزار در جمهوری اسلامی باید، در کار او ، صداقت _ در نگاه او ، محبت و حیا _ در اندیشه او ، خیرخواهی _ در رفتار او ، شادابی _ در سکوت او ، دقت و در تلاش او اخلاص و جدّیّت باشد . ( امام خمینی ره ) اینجانب به نوبه خود ، در هفته دولت ، روز کارمند را به تمام همکاران خدوم و زحمتکش تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی و سربلندی همه عزیزان را مسالت می نمایم . دکتر علیرضا حمیدخلق _ رئیس مرکز بهداشت شهرستان اردبیل

ادامه مطلب