مطالب آموزشی واحد بهبود تغذیه

تعداد بازدید:۹۸

1- ماهنامه خبری دفتر بهبود تغذیه جامعه، شماره 25 مهر ماه 1403

2- پیامهای بهداشتی مرتبط با پویش ملّی  1403

3- پاسخ علمی به باورهای نادرست در خصوص روغن و چربی

 4- جزوء پویش ملّی تغذیه سالم 1403

5- رهنمودهای غذایی ایران

6- در باره نان(این برکت الهی) چه می دانید

7- کتاب سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی 1403

8- کتاب پاسخ دهی علمی درست به بارورهای نادرست تغذیه

9- نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی

10- کتابچه آموزشی بسیج ملّی تغذیه نمک تصفیه شده یددار

11- بسته آموزشی پویش آموزش و اطلاع رسانی شیر و لبنیات

12- نشانگرهای رنگی تغذیه

13- فهرست مواد غذایی قابل عرضه در پایگاه بهداشت و تغذیه سالم

14- فهرست مواد غذایی که عرضه آن در پایگاه بهداشتی و تغذیه سالم، غیر مجاز است

15- تراکت بمناسبت بسیج ملّی تغذیه بانوان

16- تراکت آموزشی نان سبوس دار 

17- سلامتی با کم خوردن

18- پیامهای بهداشتی تغذیه برای بانوان( سعادت زنان=سعادت جامعه)

19- نان سبوس دار بخورید

20- عناوین روزهای هفته بسیج ملی تغذیه

21- پیامهای کمپین مبارزه با اضافه وزن و چاقی

22- فرم نحوه استخراج و گزارش شاخص های تن سنجی کودکان زیر 5 سال

23- فرم نحوه استخراج و گزارش پیگیری کوتاه قدی نوجوانان

24- راهنمای تغذیه سالم در دوران سالمندی

25- دستورالعمل روستا مهد

26- توصیه های تغذیه ای جهت کاهش اثر ریزگردها بر سلامتی

27- تغذیه در ماه مبارک رمضان

28- توصیه های تغذیه ای( بسیج ملی بهبود تغذیه 1400)

29- نکات تغذیه ای توصیه شده در دوران نقاهت بیماری کووید -19

30- نکات مهم در تغذیه دوران نقاهت بیماری COVID-19

31- تغذیه و بهبود شیوه زندگی

32- تغذیه سالم در کودکان زیر 6 سال

33- بسته آموزشی تغذیه در زنان روستایی و عشایر

34- تغذیه در بیماری سل

35- راهنمای پیشگیری و کنترل چاقی و اضافه وزن ویژه کارشناس تغذیه

36- راهنمای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی ویژه بهورز و مراقب سلامت

37- طرح بهبود تغذیه(ایجاد باغچه های خانگی)

38- آشنایی با گیاه زراعی زعفران

39- بسته آموزشی تغذیه ویژه پزشک

40- بسته آموزشی تغذیه ویژه کارشناس تغذیه

41- بسته آموزشی تغذیه ویژه مراقب سلامت

42- پکیج مجموع خدمات تغذیه ای در تحول سلامت

43- بسته تغذیه خانواده ویژه 4030

44- بهبود تغذیه( کنترل و پیشگیری بیماریهای غیرواگیر)

45- دستورالعمل مدیریت تغذیه ای در تظاهرات گوارشی عفونت اولیه با کرونا

46- دستورالعمل اجرایی مشاوره تغذیه در 4030

47- مجموعه تغذیه و شیوه زندگی

48- راهنمای نگهداری موادغذایی

49- مجموعه تغذیه سالمندان

50- نکات مهم تغذیه در دوران نقاهت کرونا

51- فایل اطلاعات برنامه کمک معیشت کودکان سوء تغذیه

52- تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا(بسیج ملی تغذیه)

53- اصلاح شیوه زندگی و پیشگیری از چاقی در کودکان

54- چالش ها، راهکارها و ضوابط اجرای حمایت های تغذیه ای و تداخلات غذایی در دارو درمانی کووید- 19

55- مجموعه آموزشی روغن و چربی

56- مجموعه آموزشی تغذیه در ماه مبارک رمضان

57- فایل آموزشی تیروئید به مناسبت روز جهانی تیروئید[4 خرداد(25 ماه مه)]

58- دانستنی هایی در رابطه با مرغ سایز

59-تغذیه در دوران واکسینایون برعلیه کرونا

60- فایل آموزشی مراقبت های تغذیه ای مقابله با کرونا ویژه کودکان 2 تا 5 سال

61- فایل آموزشی مراقبتهای تغذیه ای مقابله با کرونا ویژه کودکان زیر 2 سال

62- گروه های غذایی مورد نیاز روزانه کودکان 1 تا 5 سال

63- پیام های مربوط به پوکی استخوان

64- چک لیست پایش برنامه آهن یاری و مکمل یاری ویتامین  د  در مدارس شهری و روستایی

آخرین ویرایش۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴