مطالب آموزشی واحد بهبود تغذیه
1- ماهنامه خبری دفتر بهبود تغذیه جامعه، شماره 25 مهر ماه 1403
2- پیامهای بهداشتی مرتبط با پویش ملّی 1403
3- پاسخ علمی به باورهای نادرست در خصوص روغن و چربی
4- جزوء پویش ملّی تغذیه سالم 1403
6- در باره نان(این برکت الهی) چه می دانید
7- کتاب سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی 1403
8- کتاب پاسخ دهی علمی درست به بارورهای نادرست تغذیه
9- نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی
10- کتابچه آموزشی بسیج ملّی تغذیه نمک تصفیه شده یددار
11- بسته آموزشی پویش آموزش و اطلاع رسانی شیر و لبنیات
13- فهرست مواد غذایی قابل عرضه در پایگاه بهداشت و تغذیه سالم
14- فهرست مواد غذایی که عرضه آن در پایگاه بهداشتی و تغذیه سالم، غیر مجاز است
15- تراکت بمناسبت بسیج ملّی تغذیه بانوان
18- پیامهای بهداشتی تغذیه برای بانوان( سعادت زنان=سعادت جامعه)
20- عناوین روزهای هفته بسیج ملی تغذیه
21- پیامهای کمپین مبارزه با اضافه وزن و چاقی
22- فرم نحوه استخراج و گزارش شاخص های تن سنجی کودکان زیر 5 سال
23- فرم نحوه استخراج و گزارش پیگیری کوتاه قدی نوجوانان
24- راهنمای تغذیه سالم در دوران سالمندی
26- توصیه های تغذیه ای جهت کاهش اثر ریزگردها بر سلامتی
28- توصیه های تغذیه ای( بسیج ملی بهبود تغذیه 1400)
29- نکات تغذیه ای توصیه شده در دوران نقاهت بیماری کووید -19
30- نکات مهم در تغذیه دوران نقاهت بیماری COVID-19
32- تغذیه سالم در کودکان زیر 6 سال
33- بسته آموزشی تغذیه در زنان روستایی و عشایر
35- راهنمای پیشگیری و کنترل چاقی و اضافه وزن ویژه کارشناس تغذیه
36- راهنمای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی ویژه بهورز و مراقب سلامت
37- طرح بهبود تغذیه(ایجاد باغچه های خانگی)
38- آشنایی با گیاه زراعی زعفران
39- بسته آموزشی تغذیه ویژه پزشک
40- بسته آموزشی تغذیه ویژه کارشناس تغذیه
41- بسته آموزشی تغذیه ویژه مراقب سلامت
42- پکیج مجموع خدمات تغذیه ای در تحول سلامت
43- بسته تغذیه خانواده ویژه 4030
44- بهبود تغذیه( کنترل و پیشگیری بیماریهای غیرواگیر)
45- دستورالعمل مدیریت تغذیه ای در تظاهرات گوارشی عفونت اولیه با کرونا
46- دستورالعمل اجرایی مشاوره تغذیه در 4030
50- نکات مهم تغذیه در دوران نقاهت کرونا
51- فایل اطلاعات برنامه کمک معیشت کودکان سوء تغذیه
52- تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا(بسیج ملی تغذیه)
53- اصلاح شیوه زندگی و پیشگیری از چاقی در کودکان
54- چالش ها، راهکارها و ضوابط اجرای حمایت های تغذیه ای و تداخلات غذایی در دارو درمانی کووید- 19
56- مجموعه آموزشی تغذیه در ماه مبارک رمضان
57- فایل آموزشی تیروئید به مناسبت روز جهانی تیروئید[4 خرداد(25 ماه مه)]
58- دانستنی هایی در رابطه با مرغ سایز
59-تغذیه در دوران واکسینایون برعلیه کرونا
60- فایل آموزشی مراقبت های تغذیه ای مقابله با کرونا ویژه کودکان 2 تا 5 سال
61- فایل آموزشی مراقبتهای تغذیه ای مقابله با کرونا ویژه کودکان زیر 2 سال
62- گروه های غذایی مورد نیاز روزانه کودکان 1 تا 5 سال
63- پیام های مربوط به پوکی استخوان
64- چک لیست پایش برنامه آهن یاری و مکمل یاری ویتامین د در مدارس شهری و روستایی